e-Business & Digital Marketing World 2021

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
1η ημέρα | e-Commerce

10:00 – 12:30 | 1η ενότητα – Lessons from the Covid acceleration!

12:30 – 13:30 | 2η ενότητα – The Leaders Opinion – Growth is a process!

13:30 – 15:30 | 3η ενότητα – The Backbone & the Ecosystem!

15:30 – 16:30 | 4η ενότητα – Case Studies: e-Commerce Performance Stories!

 

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
2η ημέρα | Digital & Social Media

10:00 – 11:30 | 1η ενότητα –Digital & Social Media Advertising: Που είναι το ROAS;

11:30 – 14:00 | 2η ενότητα – Social Media Marketing: Adapt or Die!

14:00 – 15:30 | 3η ενότητα – Innovative Digital Marketing Strategies

15:30 – 16:30 | 4η ενότητα – Social Media Success Stories!

Τη νέα δυναμική της αγοράς στην επόμενη ημέρα της πανδημίας θα επιχειρήσει να καταγράψει το 10o συνέδριο e-Business & Digital Marketing World Conference 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Εκπρόσωποι του e-επιχειρείν, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Marketing θα συμμετέχουν σε ένα μοναδικό συνέδριο για να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία, τακτικές και στρατηγικές σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας, λειτουργίας και αειφορίας κερδοφόρων επιχειρήσεων στο e-Business και το Digital Marketing.

Για 10η συνεχή χρονιά η Smartpress, θα συγκεντρώσει τους πιο πρωτοποριακούς, καινοτόμους και επιδραστικούς keynote speakers και leaders της αγοράς σε μια πλειάδα ομιλιών, round tables και θεματικών workshops για να αποτυπώσουν τις τάσεις, τις προκλήσεις και ευκαιρίες, να μοιραστούν αξιόλογα και πετυχημένα case studies που θα «αγγίξουν» το τμήμα εκείνο της αγοράς που γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα του sustainability και της κερδοφορίας.

Εξειδικευμένοι ομιλητές από ολόκληρη την αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν και των Social Media, θα απαντήσουν στα ερωτήματα της COVID-19 εποχής που δεν έχει τελειώσει ακόμη, μιας πανδημίας με πολλαπλασιαστικό effect που μετέτρεψε όλες τις επιχειρήσεις σε e-business, έφερε την κορύφωση του e-Commerce 5 χρόνια νωρίτερα, που ανέδειξε την Τηλεργασία σε ισχυρό παράγοντα επιβίωσης και που διόγκωσε την αξία των ΜΚΔ ως φορείς μηνυμάτων σε μια εποχή που η ψηφιακή Επικοινωνία έγινε το νέο «νόμισμα».

Καινοτόμες Τεχνολογίες, νέες τάσεις όπως το mobile commerce (αγορές μέσω κινητού), live shopping (ψώνια ζωντανά με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας), Artificial Intelligence (Τεχνητή Νοημοσύνη) και 5G στο e-Commerce γεφυρώνονται όλο και περισσότερο με τα βασικά εργαλεία του ψηφιακού marketing σε επίπεδο τοποθέτησης προϊόντος, αξίας συναλλαγής, εμπειρίας πλοήγησης και επιτυχημένης προώθησης.

Tο υβριδικό 10o e-business και Social Media World, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν με τίτλο “every business is e-business” θα “καλύψει” όλα αυτά τα νέα δεδομένα σε ψηφιακό περιβάλλον, μέσα από την πλατφόρμα virtual events, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία για συνέδρους, ομιλητές και χορηγούς.

Tο συνέδριο απευθύνεται σε Στελέχη της Ψηφιακής Αγοράς, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διαφήμισης και του Marketing, των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, του PR και της Επικοινωνίας, των Μεταφορών, Logistics, Τραπεζών, Fintech, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, των Αλυσίδων Λιανικής, Συμβούλων Επικοινωνίας, κ.α.

Η  1η ημέρα του 10ου e- Business & Social Media World θα είναι αφιερωμένη στην αγορά του e-επιχειρείν και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στελέχη των οποίων θα μιλήσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις νέες τάσεις, τους τρόπους υπερπήδησης των εμποδίων, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται, σε όλη την αλυσίδα που σχετίζεται με το e-Commerce.

Η 2η ημέρα του συνεδρίου είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media περισσότερο από την πλευρά του business και του branding και λιγότερο από αυτήν της ψυχαγωγίας ή της επικοινωνίας. Οι σύνεδροι θα μεταφέρουν κρίσιμη τεχνογνωσία, σημαντικές πληροφορίες, αλλά και χρήσιμα tips στους συμμετέχοντες.

Το πλέον σημαντικό, ότι θα παρουσιαστούν case studies πετυχημένων εκστρατειών που συζητήθηκαν και απέσπασαν τα εύσημα, ενώ θα γίνει αναλυτική αναφορά στα νέα κανάλια προβολής και στην ανανεωμένη αξία του περιεχομένου, προκειμένου τα brands να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Θα επιχειρηθούν επίσης αξιόπιστες προσεγγίσεις του οφέλους που θα προκύψει από τις ανανεωμένες στρατηγικές marketing, με στόχο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την απογείωση των brands. Κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και θα προτείνουν τα διαθέσιμα εργαλεία, τις κατάλληλες λύσεις και τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους που θα επιτρέψουν τις επιχειρήσεις να διακριθούν στη νέα πραγματικότητα και να βρεθούν σε θέση ισχύος στο εγγύς μέλλον.

Πρόγραμμα
Event Details