Όροι Χρήσης

Με την εγγραφή μου στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, κατανοώ πως παρόλο που διατηρώ την επιλογή να μη δώσω συγκατάθεση σε τρίτους, παρέχω στους διοργανωτές τα προσωπικά μου δεδομένα και κατά συνέπεια συναινώ στη χρήση τους με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί μου, σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και events.

Επίσης κατανοώ και συμφωνώ ότι τα δεδομένα μου μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές του event ώστε να διεξάγουν την εκδήλωση και να αναλύσουν την κίνηση των επισκεπτών, με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για άλλα πρόσωπα.

Κατανοώ και συμφωνώ ότι οι διοργανωτές μπορούν να αποθηκεύουν τα προσωπικά μου δεδομένα εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης γι’ αυτούς τους σκοπούς, και δίνω τη συναίνεση μου.

Τέλος, κατανοώ ότι οι εκδηλώσεις εκπέμπονται live αλλά και βιντεοσκοπούνται με σκοπό το υλικό αυτό να δημοσιευτεί σε έντυπα και ιστοσελίδες και να προβληθεί διαδικτυακά και τηλεοπτικά. Με δεδομένη την παρουσία μου στο event, κατανοώ πως υπάρχει δυνατότητα να συμπεριληφθώ σε πλάνα και δίνω ανεπιφύλακτα την πλήρη συγκατάθεσή μου.

Πρόσφατα σχόλια
    Latest Posts
    Event Search
    Ads