3Α: All About!

Knowledge Anywhere, Anytime, Any Device 

Τα ClickEvents είναι η virtual εκδοχή των συνεδρίων InfoCom της Smartpress Α.Ε. σε Ελλάδα και Κύπρο.  Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών μας, ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση της εποχής. Γιατί, μπορεί ο Covid-19 να άλλαξε τις συνήθειές μας, αποκλείοντάς μας προς το παρόν από “στενές επαφές συνεδριακού τύπου”, αυτό δεν σημαίνει ότι η γνώση  σταματά εδώ. Ούτε και οι ιδέες!
Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσουμε τα ClickEvents που αποτελούν την ψηφιακή προσέγγιση όλων όσων κάνουμε 21 χρόνια τώρα, με τα συνέδρια της Smartpress (Infocom World, Infocom Security, e-Business, Mobile Connected World, HotelTech).

Τα webinars, webcasts & web events, συνιστούν ένα εναλλακτικό κόμβο ενημέρωσης, που διαχειρίζεται η Smart Press πάνω σε ένα ευρύ πεδίο θεματολογίας (Τεχνολογία, Ασφάλεια, Management, Social Media, e-Commerce, Mobility, Τουρισμό, Υγεία, Ναυτιλία και όλες τις B2B και B2C υπηρεσίες).

We deliver great experience!

Tο ClickEvents.gr, φέρνει τα συνέδρια στην οθόνη σας! Κάθε χρήσης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα προσεχή online events, τα οποία μπορεί να τα παρακολουθήσει ζωντανά ή on demand.

Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα κλασικά συνέδρια της Smart Press, δημιουργώντας hybrid phygital events, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Βέβαια, έχετε κάθε λόγο να παρακολουθήσετε live τα Clickevents, γατί σας παρέχεται αυξημένο interactivity, φιλική και εύχρηστη εμπειρία, on line ερωτήσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, δυναμικά social media και eventainment!

Τέλος, όσοι παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 80% του live event, θα λαμβάνουν αυτόματα με mail τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Κάντε λοιπόν ένα κλικ για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή.

Φιλοδοξούμε τα συνέδρια της Smartpress που βρίσκονται στην πρώτη θέση από πλευράς περιεχομένου, επισκεπτών και networking, να κερδίσουν την πλήρη αποδοχή και με την ψηφιακή εκδοχή τους. Τα ClickEvents!

The Smart Press Team

Πρόσφατα σχόλια
    Latest Posts
    Event Search
    Ads