Χάρης Μπρουμίδης

Ο Χάρης Μπρουμίδης ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Ελλάδας τον Απρίλιο του 2016, έχοντας στο ενεργητικό του υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Vodafone και σημαντική εμπειρία στους τομείς του marketing και των πωλήσεων, τόσο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, όσο και των καταναλωτικών προϊόντων.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone στην Ελλάδα το 2002 ως Marketing Director και στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του Enterprise Business Unit Director, έως το 2008 που ανέλαβε CEO στη Vodafone Αλβανίας. Το 2012 μετακινήθηκε στον Όμιλο Vodafone αναλαμβάνοντας τη θέση του Commercial Director για την Ευρώπη και στη συνέχεια το ρόλο του CEO στην Vodafone Γκάνας, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, οδηγώντας την εταιρία σε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και επιτυγχάνοντας την κορυφαία θέση στην ικανοποίηση πελατών. Πριν τη Vodafone, ο Χάρης Μπρουμίδης είχε αναλάβει υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στoν Όμιλο Δέλτα (σήμερα Vivartia).

Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο INSEAD και από το Cardiff Business School, ενώ είναι απόφοιτος της σχολής οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει αρκετές διακρίσεις, όπως το 2011 ως ICT CEO of the Year και Telecommunications Company of the Year το 2014 και 2015 για την Vodafone Ghana.

Speaker Details