Νικήτας Κλαδάκης

Ο κ. Κλαδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών και διαθέτει σπουδαίο συγγραφικό και διδακτικό έργο στον τομέα της ασφάλειας, έχοντας συγγράψει βιβλίο με τίτλο «Ασφάλεια Δικτύων και Συστημάτων» και πλειάδα σεμιναρίων όπως «Securing TCP/IP Networks», «Hackers: Tactics, Techniques and Methodology”, κ.λπ.

Επί είκοσι (20) χρόνια κατείχε την θέση του Υπεύθυνου του Τμήματος Ασφαλείας Πληροφοριών της εταιρείας Bull ενώ του είχε γίνει πρόταση να εργαστεί στην μητρική εταιρεία ως Security Architect.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, πάνω από είκοσι πέντε (25) συναπτά έτη ως Υπεύθυνος Ασφάλειας σε έργα του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, ενώ παρέχει και εξωτερικές υπηρεσίες Υπεύθυνου Ασφάλειας Πληροφοριών σε μεγάλες εταιρείες.

Tον Αύγουστο του 2013 μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας Bull, δημιούργησε την εταιρεία Netbull η οποία έχει εξελιχτεί πλέον σε μία από τις κυρίαρχες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.

Κατέχει την θέση του Διευθυντή Ασφάλειας Πληροφοριών της εταιρείας Netbull αναπτύσσοντας υπηρεσίες και λύσεις μέσω μίας καινοτόμου και πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής ασφαλείας (netbull 3D Security Architecture), η οποία αντιμετωπίζει ολιστικά την ασφάλεια πληροφοριών των Οργανισμών σε οκτώ (8) βασικούς άξονες.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία διακρίνουμε υπηρεσίες συμμόρφωσης με κανονιστικά πλαίσια όπως GDPR, PCI, NIS κ.λπ. καθώς και την παροχή υπηρεσιών MSS μέσω του Intelligence based Security Operations Center (I-nSOC).

Speaker Details