Ντίνος Αδριανόπουλος

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδος το 1982 ως Credit Officer. Έχει εργαστεί στη Saatchi & Saatchi Direct ως account director, στην Εurobank ως Marketing & Communication Manager, στη DDB Athens ως Client Service Director, στην CIVITAS/Ketchum ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και στην Touchpointstrategies, του Ομίλου Ogilvy, ως Γενικός Διευθυντής. Σήμερα είναι σύμβουλος στρατηγικής για θέματα corporate communications & public issues.

Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον χειρισμό ιδιαίτερα πολύπλοκων και απαιτητικών έργων στρατηγικής επικοινωνίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για τα οποία χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν όλα τα εργαλεία του ολοκληρωμένου marketing και της 360 επικοινωνίας.

Έχει συνεργαστεί ως κύριος υπεύθυνος έργων με πολλούς φορείς του Δημοσίου τομέα και έχει ιδιαίτερη γνώση στην διαχείριση επιχειρησιακών έργων και προγραμμάτων που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (major: Marketing Management) από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College), Μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διπλώματος από το Cass Business School City, Univercity of London.

Από το 2009 έως το 2013 ήταν Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΕΔΕΕ, ενώ από το 2014 έως το 2018 ήταν Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας της ΕΔΕΕ (Ιεπ).

Speaker Details